Comunicat conjunt davant la privatització de l’enllumenat públic de vinaròs proposat pel partit popular.Comunicat conjunt davant la privatització de l’enllumenat públic de vinaròs proposat pel partit popular.

comunicat_enllumenat_thumbDavant les afirmacions fetes en roda de premsa pel regidor d’obres i serveis, Sr. Tàrrega, on anuncia una nova privatització que afecta la gestió Integral de l’enllumenat públic de la nostra ciutat, els sota-signants, representants dels partits Esquerra Republicana-Els Verds, PVI, BLOC- Compromís i PSPV de Vinaròs, declarem:

 1. Davant la nefasta experiència amb el manteniment de l’enllumenat públic realitzat per l’empresa contractada pel PP-Vinaròs, ELECNOR, que ha portat al mateix Regidor de Serveis a reconèixer el seu error.

  comunicat_enllumenat_thumbDavant les afirmacions fetes en roda de premsa pel regidor d’obres i serveis, Sr. Tàrrega, on anuncia una nova privatització que afecta la gestió Integral de l’enllumenat públic de la nostra ciutat, els sota-signants, representants dels partits Esquerra Republicana-Els Verds, PVI, BLOC- Compromís i PSPV de Vinaròs, declarem:

  1. Davant la nefasta experiència amb el manteniment de l’enllumenat públic realitzat per l’empresa contractada pel PP-Vinaròs, ELECNOR, que ha portat al mateix Regidor de Serveis a reconèixer el seu error.
  2. Davant uns plecs de condicions que tenen la clara vocació de:
  • A. Afavorir a una empresa privada, que té el permís del Partit Populard’empitjorar el servei ide treure molt benefici econòmic, com estem veient en altres privatitzacions.
  • B. Perjudicar les arques públiques, que contenen els diners de totes i tots, ja que hauran d’afrontar despeses que no es contemplem a les bases de concurs des del primer any.
  • C. Perllongar el contracte durant 14 anys.
  • D. Una oferta de treball inexistent i no assegurada a la gent de Vinaròs, com ja hem vist en altres privatitzacions, que han conduït a un fosc procés de selecció de personal.
  • E. Enganyar al poble, a la nostra gent, d’un servei modèlic quan els serveis de manteniment estaran dirigits, gràcies a la possibilitat que les bases li donen a l’empresa, a inflar preus,i sagnar els comptes públics.
  • F. Hipotecar el futur de pròxims governs municipals d’altres colors polítics, ja que posar la titularitat de l’enllumenat públic a nom d’una empresa privada, és un gravíssim risc de conseqüències socials gravíssimes en cas de fallida de l’empresa.

  Per tot això, que no és tot però sí suficient, demanem:

  La retirada immediata d’aquest concurs de Contractació del Servei Públic de Gestió Integral de les instal•lacions de l’enllumenat públic de Vinaròs, per tot allò que s’ha dit anteriorment i perquè es trepitja el principi que pot fer tolerable una privatització: la qualitat del servei públic mai s’ha de sacrificar, per facilitar beneficis a una empresa privada i sagnar les arques públiques.

  Amb Juan Bautista Juan a l’Alcaldia, mai una privatització ha mantingut la qualitat del servei, i aquesta que volen fer ara, encara menys.

  comunicat_enllumenat

 2. Davant uns plecs de condicions que tenen la clara vocació de:
 • A. Afavorir a una empresa privada, que té el permís del Partit Populard’empitjorar el servei ide treure molt benefici econòmic, com estem veient en altres privatitzacions.
 • B. Perjudicar les arques públiques, que contenen els diners de totes i tots, ja que hauran d’afrontar despeses que no es contemplem a les bases de concurs des del primer any.
 • C. Perllongar el contracte durant 14 anys.
 • D. Una oferta de treball inexistent i no assegurada a la gent de Vinaròs, com ja hem vist en altres privatitzacions, que han conduït a un fosc procés de selecció de personal.
 • E. Enganyar al poble, a la nostra gent, d’un servei modèlic quan els serveis de manteniment estaran dirigits, gràcies a la possibilitat que les bases li donen a l’empresa, a inflar preus,i sagnar els comptes públics.
 • F. Hipotecar el futur de pròxims governs municipals d’altres colors polítics, ja que posar la titularitat de l’enllumenat públic a nom d’una empresa privada, és un gravíssim risc de conseqüències socials gravíssimes en cas de fallida de l’empresa.

Per tot això, que no és tot però sí suficient, demanem:

La retirada immediata d’aquest concurs de Contractació del Servei Públic de Gestió Integral de les instal•lacions de l’enllumenat públic de Vinaròs, per tot allò que s’ha dit anteriorment i perquè es trepitja el principi que pot fer tolerable una privatització: la qualitat del servei públic mai s’ha de sacrificar, per facilitar beneficis a una empresa privada i sagnar les arques públiques.

Amb Juan Bautista Juan a l’Alcaldia, mai una privatització ha mantingut la qualitat del servei, i aquesta que volen fer ara, encara menys.

comunicat_enllumenat